Zondag 11 Juli 1993

img_4182

’s Morgens uitgeslapen en ontbeten. De rest van de morgen in het hotel blijven hangen. Ik heb nog wel een shirt voor Gert ze verjaardag gekocht. ’s Middags ben ik met Gunther een wandeling door de stad gemaakt. Er was eigenlijk niet zo veel te zien behalve een kerkje precies op het uiterste puntje van de baai. Opvallend was dat in dit stadsdeel veel zwerfkatten liepen. Na een uur gewandeld te hebben zaten we al weer in een bar.

Om 6 uur had Gunther voor de avondsluiting een preek voorbereid. Eerst wilde we de avondsluiting in het kerkje, waar we vanmorgen geweest waren, doen maar hier paste de groep niet in. Dus hebben we het maar in de binnentuin van ons hotel gedaan.

Tijdens de avondsluiting belde Sonja dat Oma Spijker overleden was. Daar schrok ik enorm van. Ik wist wel dat ze ziek was, maar dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht. Ik heb die avond nog naar huis gebeld om te vragen of ik eerder naar huis moesten komen. Dat was niet nodig vond mijn moeder. Gelukkig had ik oma nog net bezocht voordat ik op vakantie ging. Na de avondsluiting en het avondeten ben ik naar bed gegaan. Was namelijk niet echt in de stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *