Donderdag 27 januari 2005

img_1432Vannacht heeft het weer iets gesneeuwd. Alles is dus weer prachtig bedekt met een nieuw laag. Ik moet zeggen dat we het getroffen hebben met onze hotelkamer. Ik noem het wel steeds een hotel eigenlijk is het een bijbelschool waar we verblijven. Door het jaar heen komen vanuit de hele wereld studenten naar deze bijbelschool om tijdens een periode van 4 to 8 weken allerlei dingen te leren. De bijbelschool heeft allerlei groepskamer waar je met 4 tot 10 man kan slapen. Aangezien Wietske en Ik getrouwd zijn krijgen we een bijzonder behandeling en hebben de beschikking over een van de drie tweepersoons-kamers met een eigen img_1439douche en toilet. De rest van de groep moet gebruik maken van collectieve douches en toiletten.

Vandaag gaan we in een ander gebied skiën. De buschauffeur is dus ook al vroeg uit de veren om de bus klaar te maken voor deze reis. Ze heeft toch maar twee sneeuwketting aangelegd vanwege de bevroren / besneeuwde wegen. Na het ontbijt zijn we snel vertrokken. 10:00 waren we aanwezig op de Reiteralm. Deze berg ligt +/- 15 kilometer van ons hotel vandaag. Onze skileraren(es) zijn ook mee gegaan. We krijgen dus gewoon les vanochtend.

De lunch hebben we in een restaurant gehouden. img_1444Lekker patat met een schnitzel op. De eerst van deze vakantie.  😀 Daarna zijn we terug gaan skiën naar de Schladming. De hele tocht is ongeveer 20 kilometer en was echt fantastisch. Prachtig berg landschappen en super sneeuw condities.

Na al dat skiën kwamen we redelijk uitgeput aan bij onze bijbelschool. Dus even opgeknapt en daarna aansluitend gegeten en avondsluiting. Hierna zijn we meteen  gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *