Vrijdag 27 maart 2009

Vandaag toch weer vroeg wakker (7:00) ook al ging in gisteren laat naar bed. De uitdaging deze morgen wordt alle spullen in mijn koffer te krijgen. Het speelgoed wat ik voor mij kinderen heb gekocht zit in zulke grootte dozen dat het niet in mijn koffer past. Ik denk dat ik toch maar met een extra tas het vliegtuig probeer in te komen. Officieel mag dit wel niet. Maar op de heen weg zag ik dat ze niet echt moeilijk doen bij Lufthansa.

img_4071_small

Zo, ik ga nu maar eens ontbijten en daarna richting kantoor. Ik had gisteravond uitgelegd aan Mathew dat ik na mijn werk direct naar het vliegveld zal gaan, aangezien mijn vlucht zaterdag 2:00 vertrek. Hij stelde meteen voor dat hij me weg zou brengen zodat ik tot 20:00 op de zaak kan blijven.  Dat is een goed idee, want 7 uur wachten op een vliegveld is ook niet echt top.

Op kantoor gewerkt aan de test simulator en hands-on hulp geboden aan het indiaase ontwikkelteam. 16:30 was er een ontruimingsoefening. Erg grappig om dit mee te maken. img_4073_small

Toen het alarm afging zijn we met ze alle naar buiten gelopen. Hier werden we begroet door een soort “Emiel Rattelband” die een half uur het personeel instruceerde.

Erg grappig was dat buiten de restaurant-staff met dienbladen vol  snoepjes klaar stond. Verder kregen allerlei mensen een oorkonde omdat ze zo goed voor het personeel gezorgt hadden. 😆

Ik was al geattendeerd dat deze oefening vandaag zou plaats vinden dus ik had mijn fototoestel al klaar liggen.  Zie de volgende foto reportage.

img_4074_smallimg_4069_smallimg_4062_small

Zo nog een paar uur werken (20:00) en dan zit het erop.  Dan ga ik nog even eten en dan op naar het vliegveld. Ik kijk al weer helemaal uit naar mijn vrouw en kinderen!

[ratings]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *