Dinsdag 24 Januari 2006

img_2181Vandaag weer lekker geskied. Het weer is prachtig. Moet zeggen dat dit mijn vijfde wintersport vakantie is maar ik heb nog nooit zoveel zon mee gemaakt. ­čść Het kan dus niet op!

We zijn vanmorgen met de skibus helemaal doorgereden (45 minuten) naar Kitzb├╝hel, Daar hebben we skilift naar de Hahnenkamm (1866 meter) berg genomen. Daarna meteen weer terug geskied naar Kitzb├╝hel. Een heftige route. Deze piste is namelijk een wedstrijd (zwarte) piste.

img_2183

Er zitten stukken bij die 50 graden naar beneden gaan dus je moet wel erg goed op je techniek letten anders val je lelijk. ­čśĽ Gelukkig zonder kleerscheuren beneden gekomen. Daarna zijn we met dezelfde lift weer omhoog gegaan. Tijdens deze rit gezellig met een Engels echtpaar gesprokken die hier al 20 jaar komt.

De rest van de ochtend naar Kirchberg geskied en daarna weer terug naar de Steinberg gebied. Hier hebben we gegeten en lekker uitgerust in de zon. Dit is pas vakantie!

13:30 zijn we aan de terugtocht begonnen. Dus eerst overgestoken van de PengelStein naar de Wurzhohe berg en daarna rustig terug geskied naar Hollersbach. Sommige pistes twee keer gedaan anders waren we zosnel thuis. We miste net de skibus dus we moesten een half uur wachten. Helaas maar dat kan gebeuren. 16:30 waren we weer terug in ons hotel. Het was al een beetje schermer geworden buiten. Tja, de dagen zijn in de winter hier ook kort.

img_2184

Na een sauna bezoek zijn we weer helemaal de oude en klaar voor het avondeten. Vandaag staat er biefstuk op het menu. Smaakt voortreffelijk. Na het eten hebben we nog wat gedronken in de bar van het hotel. Nog een beetje gepraat met wat andere Nederlands gasten. Daarna was het bedtijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *