Donderdag 26 maart 2009

img_4045_small7:00 werd ik wakker. Mijn bio klok is eindelijk in sync met de lokale tijd. Na een snel ontbijt naar het kantoor gegaan.

Ik kwam 8:15 binnen. Dat is voor indiaase begrip erg vroeg. Dat bleek ook wel want er was nog niemand op kantoor. Gewoonlijk komen de meesten mensen tussen 9:00 en 10:00 binnen en werken dan tot +/- 19:00 door.

Vanmorgen de laatste problemen met de M-PRES teststraten opgelost. Rest van de ochtend met Nederland gecommuniceerd over diverse onderwerpen.

img_4036_small

Tijdens de lunch pauze heb ik in een van de winkels losse broodjes gekocht en al wandelend opgegeten. Het is wel grappig te zien dat ik juist lekker in de zon loop (word ik toch nog een beetje bruin) en alle andere mensen juist van schaduw plaats naar schaduw plaats lopen. Tja, als ongeveer 90% van het jaar de zon schijnt is dan misschien niet verwondelijk. Tijdens mijn wandeling wat foto’s gemaakt van de tuinen om de gebouwen heen. Ze zien er prachtig uit! Ze worden ook onderhouden voor een leger van tuinmannen die in de snik hete zon de hele dag met een klein schaartje het gras aan het knippen zijn. Heb echt bewondering voor deze mensen.

img_4039_small

’s Middags me geconcentreerd op de voortgang hier. Diverse gespreken gevoerd met Mathew en andere teamleden. 17:00 was het eerst stuk van het prototype af. De demonstratie zag er goed uit. Het prototype kon XML berichten oppakken vanuit MQ-Series en omzetten naar de M-PRES database. Ik ben dus dik ten vreden. Morgen wordt het prototype nog uitgebreid zodat ook het verkeer vanuit de Database naar MQ-Series kan worden getoond. Ben benieuwd!

Gisteren heb ik het hele team uitgenodigd om vanavond uit te gaan eten.

img_4053_small

Dat vonden ze allemaal een gezellig idee. Mathew heeft een restaurant geregeld. Dus ik ben zelf ook benieuwd wat het gaat worden. 19:00 zijn we vertrokken naar het GreenParc hotel in het noorden van Chennai. Het was ongeveer 10 kilometer rijden maar vanwege de drukte zijn we wel 40 minuten onderweg geweest.

Op het dakterras van het hotel hebben we van een barbeque buffet genoten. Was erg lekker en gezellig. We waren in totaal met acht man (vrouw). Tijdens het eten nog een beetje over de business gepraat.

Het is 00:30 tijd om te gaan slapen. Morgen wordt het ook weer een lange dag!

img_4050_small

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *