Donderdag 8 juli 1993

img_41551Vandaag weer naar Amoopi Beace samen met Marty en Marleen. Acht mensen van de groep (Marjolein, Gijs, Wendy, Evert, Anoinette, Katrien, Marinus en Anja) hebben jeeps gehuurd en zijn het zuiden van het eiland gaan verkennen. Ik ben niet mee gegaan omdat het ten eerste nogal duur was en ten tweede was het niet zonder risico. De wegen van het eiland zijn erg slecht begaanbaar. Als je schade rijdt aan de auto moet je dat zelf betalen. Daar had ik geen zin in. Achteraf bleek gelukkig dat alles goed is gegaan.

’s avonds hebben we bij Odyssa (restaurant) gegeten. Ik heb de dagschotel genomen. Het was varkensvlees dat langzaam gaar gekookt. Het smaakte goed alleen zat er weinig groente bij. Maar ik kon de groente van Martij krijgen want zij had geen honger. We zijn ’s avonds bij een bar (Face) nog wat wezen drinken. 00:15 lag ik weer in bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *