Vrijdag 24 april 2009

img_4270Zoals afgesproken met mijn projectleider werk ik vandaag een halve dag.  Dus vroeg begonnen (7:00) en om (11:30) het ontwerp opgeleverd waar hij op zat te wachten.  Anne is zoals gewoonlijk ook in huis en is gezellig met Jiska en Leonard aan het spelen. Een tijdje geleden heeft Anne voorgesteld om samen met de jongens een weekendje weg te gaan naar Zeeland. Haar ouders hebben daar namelijk een sta caraven (vlak aan zee) dus daar kunnen ze heerlijk genieten van zon, zee en strand. Wij vonden dit ook een leuke idee. Dus zo gezegd zo gedaan.

Om 12:15 ging de school uit, dus heb ik samen met Anne de jongens op school opgehaald. Samen met alle spullen (kleren, slaapzaken, etc…) voor het weekend zijn we naar Anne’s huis gereden. Daar heb ik afgescheid genomen van de jongens. Volgens mij vinden ze het wel een beetje  spannend wat er allermaal gaat gebeuren. Om 16:00 komt Stefan thuis en vertrekken ze.

img_4275Wij hebben hele andere plannen. Ik heb vorige week last minute een hotel in Slenaken (Zuid limburg) geregeld. Hier kunnen we (Wietkse, ik en Jiska) heerlijk gaan genieten van een korte wandelvakantie in het mooiste stuk (vind ik) van Nederland. Om 13:00 was Wietske thuis van school. Na snel gegeten te hebben en alle spullen gepakt te hebben zijn we om 14:15 vertrokken richting Zuid Limburg.

De reis verliep moeizaam. Er stonden erg veel files. De A2 stond bijna helemaal vol. Dus inplaats van een reistijd van 2.15 uur werd het 3.5 uur. Maar gelukkig scheen de zon, dat maakte een hoop goed.  Toen we aangekomen waren in het hotel zijn we meteen naar onze kamer gegaan. We hebben een hele grootte kamer op de begaande grond. De kamer is gezellig ingedeeld. Er zit zelfs een klein keukentje in. Via een schuifdeur komen we op ons terras. Hier kunnen we heerlijk in de zon zitten. Na alles een beetje ingericht te hebben zijn we gaan eten in restaurant “De Boswachter”. Ik heb een heerlijke schnitsel op en Wietske een biefstuk. Als toetje een ijsje. Jiska is de hele dag al in top stemming ze vindt alles best. Echt top!

img_4285Na het eten nog even een half uur gaan zwemmen in ons “prive” zwembad. Het hotel heeft een overdekt zwembad voor alle hotelgasten. Maar zoals je al begreep waren wij de enige. Jiska vond het wel een beetje eng in het begin. Dat is logisch aangezien ze nog nooit in een zwembad is geweest. Na deze afkoeling zijn we rond 22:00 naar bed gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *