Zaterdag 10 Juli 1993

img_41901Sudtours had vandaag een “Dorpentocht” excursie gepland. Het leek mij niet zo leuk dus ik ben niet mee gegaan. Acht mensen van de groep gingen wel mee. Gijs heeft vandaag een motor gehuurd en is samen met Antoinette, Katrien en een andere jongen het eiland gaan verkennen.

Ik ben met de rest van de groep naar Amoopi Beach geweest. ’s middag heb ik samen met Marty een wandeling gemaakt naar een kerkje. Toen we daar aankwamen dachten we eerst dat we niet naar binnen konden omdat de hoofdingang op slot zat. Dat vond ik vreemd want tot nu toe waren alle kerkjes nog open. Toen we nog eens goed keken vonden we een zij-ingang die wel open was.

img_4198

Ik heb een foto van het interieur gemaakt. De meeste kerkjes hier lijken op elkaar. Ze zijn altijd volgens dezelfde bouw methode gebouwd. Als je naar binnen gaat kom je altijd in een zaal terecht die is opgedeeld in tweeën. Het wordt gescheiden door een houten wand die bewerkt is. Meestal zijn er ook schilderingen aangebracht. Op de terug weg hebben we een ijsje gekocht en zijn toen weer terug gelopen. Verder is weinig gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *