Dinsdag 24 maart 2009

Vandaag ben ik 8:30 opgestaan. Na het ontbijt ben ik meteen vertrokken naar de zaak. Het was vanmorgen een stuk minder druk op de weg dus na 25 minuten was ik te plaatsen. De meeste collega’s waren nog niet aanwezig, dat kwam goed uit aangezien ik nog een van de presentaties moest afmaken. 10:00 was iedereen aanwezig en zijn we meteen naar de trainingsruimte gegaan.

img_4038_smallEerst heb ik uitgebreid stil gestaan bij Change Request 20. Deze wijziging bevat de bouw van een nieuw stuk software zodat het M-PRES product XML gaan ondersteunen via MQ-Series. Na de koffie break heb ik CR19 behandeld.  Deze Change Request bevat het creeren van een aantal nieuwe proces flows. Aansluitend hebben we een discussie gehouden welke technische beslissingen nog genomen moesten worden. Punt voor punt hebben we de voor en nadelen afgewogen en een besluit genomen. Als afsluiting heb ik alle besluiten geformaliseerd (vastgelegd op papier) zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Gisteren heb ik geluncht (india’s eten) in het restaurant van Logica. Vandaag kwam Mathew met een beter idee. Hij adviseerde mij om op de begaande grond te gaan kijken. Hier bleken allerlei kleine restaurants en winkels te zitten. Die had ik nog niet ontdekt. In een van de restaurants heb ik lekker gegeten. Het gebouw waar Logica in zit beslaat ongeveer  125 bij 125 meter in het vierkant en telt 11 verdiepingen. Logica heeft alleen de vierde en de achtste verdieping in gebruik. Per verdieping werken er +/- 400 mensen en dan is er nog genoeg plek over voor nog eens 200 mensen. Het is dus echt mega groot.

De rest van de werkdag het bouwteam img_4044_smalltechnisch ondersteund met het beantwoorden van allerlei vragen. Verder nog de M-PRES development manual uitgebreidt en twee testplannen gereviewed.

Vanmorgen had ik afgesproken met de hotelreceptie dat om 18:00 een taxi mij zou komen ophalen. Maar wat ik al dacht, stond er geen taxi klaar toen ik buiten kwam. Ik dus maar weer gebeld. Na ongeveer het hele hotelpersoneel aan de lijn te hebben gehad kreeg ik uiteindelijk de goede persoon aan de lijn. Natuurlijk beloofde hij dat er binnen 5 minuten een taxi zou zijn. Maar zoals je kon verwachten werden het er 30. Tja, zo gaat dat hier.

De rest van de avond me vermaakt in het hotel. Lekker gegeten en natuurlijk deze blog bij gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *