Zondag, 26 april 2009

img_4301
Vanmorgen lekker uitgeslapen. Jiska was pas om 7:30 wakker dus het kon dit op. Na Hour of Power op de televisie bekeken te hebben zijn we gaan ontbijten. Vandaag is het een stuk drukker bij het ontbijt. Gisteravond zijn er een hoop gasten bij gekomen zodat alle kamers (+/- 25)  bezet zijn, het is ook niets voor niets mei vakantie.

De meesten gasten van het hotel zijn tussen de 50 en 60 jaar oud. Ze vinden het dus allemaal reuze interessant dat wij Jiska bij ons hebben. ­čśÇ Na het ontbijt hebben we de spullen bij elkaar gepakt. Nog naar een kerkdienst op de televisie gekeken en daarna de auto in.

img_4307

We waren eigenlijk nog van plan een wandeling in de buurt van Eist te lopen. Maar Wietske en ik hadden niet zoveel zin meer. We hebben toen maar besloten gelijk naar huis te rijden. De weg was uitgestorven, dus binnen 2.15 uur hadden we de 218 kilometer overbrugt. Na de lunch thuis hebben we alles opgeruimd. De jongens komen pas 19:00 thuis, dus we hebben nog een rustig middag voor de boeg.  Kan ik mooi deze webblog bij werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *