Zaterdag, 25 april 2009

img_4287
Ook al kunnen we uitslapen toch zijn we beiden om 6:00 wakker. Jiska was ook al wakker en wilde drinken. Tja, dat moet ook gebeuren. Toch nog maar een uurtje in bed blijven liggen. Toen zei wietkse op eens waarom gaan we niet alvast (voor het ontbijt) een wandeling lopen. De zon scheen, dus waarom ook niet.

Dus 7:30 vertrokken we voor de wandeling. Volgens mij is dit al de vierde keer in 8 jaar tijd dat we hierkomen dus alle routes vanuit Slenaken kunnen we al uit ons hoofd. Ik stelde voor de zwarte paaljes route  te lopen. Die loopt namelijk voor de helft langs het riviertje de gulp. Met prachtige ver gezichten over het heuvellandschap. Het was echt super. We kwamen tijdens de hele route maar 4 wandelaars tegen. Verder zag je allemaal natuurschoon. Om 8:45 waren we weer bij ons hotel.
img_4277

Gelijk vertrokken naar de ontbijtzaal. Hier stond een zeer uitgebreid ontbijt klaar. Na al dat lekkers even rustig gezeten op onze kamer. Om 10:15 zijn we met de auto vertrokken naar Mechelen. Een dorpje +/- 10 kilometer van Slenaken vandaan. Daar hebben we nog een wandeling (gele plaatjes route) gelopen. Tijdens de wandeling kwamen we er achter dat we deze route ook al een keer gelopen hadden in 2000. Dat was dus wel grappig. Na terug komst bij ons auto hebben we ons getracteerd op een limburgse vlaai met koffie.

Aangezien het nog vroeg was hebben we de middag gevuld met drie bezoeken aan kringloopwinkels in Maastricht. De eerste was echt super groot. Hier hebben we nog allerlei aardige dingen kunnen kopen. Daarna zijn we naar ons hotel gereden. De rest van de middag lekker geluiers op het terras. Het weer viel ontzetten mee. De voorspelling was dat het in de middag zou gaan regenen maar op een paar spetters na hebben we geen regen gezien.
img_4280

Vanavond gaat Wietske zelf koken. Dus dat wordt weer lekker smullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *