Vrijdag 9 Juli 1993

img_4178Vandaag konden we uit slapen. Dat hebben we dan ook gedaan. Ik ben precies om half tien naar beneden gegaan zodat ik nog net kon ontbijten. De meesten van de groep waren op dat zelfde idee gekomen. Na het ontbijt heb ik eerst cadeaus gekocht voor mijn familie. Ik heb voor Sonja en Peter twee drinkbekers gekocht. Voor Ma kon ik nog niets vinden. Het is vrij moeilijk om iets leuks te vinden aan gezien er maar 15 winkels zijn het hele stadje waar wij verblijven. Ik heb nog wel een shirt voor mezelf gekocht.

img_4179

Om half twaalf ben ik naar het strand gegaan van Karpathos city. De hele groep was daar al. Die middag hebben we een banaan gehuurt. En banaan is een soort opblaas boot waar je met ze zessen op kan. Het geheel wordt voort getrokken door een jetski. Ik had van Katrein gehoord dat het niet zo leuk was als het er uit ziet. Dus ben ik maar niet mee gegaan. Na de dag sluiting zijn we weer bij Odyssa gaan eten. Ik heb Stifado op. Al met al lag ik 23:00 op mijn bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *