Web for All – Community portal

willem.jpgHet is bijna zover. Mijn koffer heb ik gisteravond bijna helemaal gepakt. Heb op de valreep een groter koffer gekocht aangezien mijn koffer voor de helft vol zit met allerlei Logica goodies (pennen, sleutelhangers, petjes, snoepjes, etc..).

De afgelopen drie dagen heb ik besteed aan de voorbereiding van het Bloom project in India. Doelstelling van het project is het opstellen van een “Informatie Architectuur” workshop voor diverse doelgroepen waaronder werknemers van Space (India’s stichting waar we voor gaan werken de komende twee weken), ondernemers en facilitators van internetbedrijven. In de workshop moet duidelijk worden hoe een doelgroep kan vaststellen welke content in aanmerking komt voor een web portal, hoe deze gestructureerd kan worden en vervolgens ondergebracht kan worden in een content architectuur.

Na intensief overleg met Space India en Bloom Nederland is alles goed afgestemd. Zaterdagochtend ga ik met de trein van Gouda naar Schiphol. Om 8 uur afgesproken met Paul de Wit (Logica collega) om 10:15 vliegen we via Mum Bai, Kochi naar Trivandrum. Hier zullen we zondag 09:00 lokale tijd aankomen. Genoeg tijd dus om in het vliegtuig een boek te lezen. Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *