Zaterdag 21 Maart 2009

Vandaag vertrek ik naar India (Chennai) voor een zakenreis. Ik ben gisteravond al naar Schiphol vertrokken aangezien er geen treinen midden in de nacht naar Schiphol vertrekken vanuit Gouda. Tja, wil ik een keer gebruik maken van het openbaarvervoer heb je er nog niet veel aan. šŸ™ Aangezien Wietske zich niet zo lekker voelde, heeft zij me zo vroeg mogelijk weg gebracht. Ik stond dus 20:15 op het station en 21:15 was ik al op Schiphol. Daar heb ik de hele nacht gewacht totdat ik om 4:00 kon inchecken. Had nog wel twee aardige ontmoetingen op Schiphol. Toen ik de aankomsthal inliep kwam ik gelijk twee oude vrienden tegen van wintersport. Zij kwamen net terug van een skivakantie in de Alphen. Kleine wereld.

img_3862_smallNadat ik me op een stoel had geparkeert kwam ik in gesprek met een Amerikaanse. Zij was net de UK uitgezet en was op terugreis naar amerika. De rede voor haar uitzetting was dat ze geen visum had aangevraagd bij het consulaat van de UK in amerika. Al met al een triest verhaal. Gelukkig kon ik haar helpen met mijn mobiele telefoon. Na een telefoonje naar amerika werd ze ieder geval opgehaald van het vliegveld daar.

De rest van de dag hoofdzakelijk in het vliegtuig gezetten. De eerste vlucht was van Amsterdam naar Frankfurt (1.15 uur vliegen) en daarna de tweede van Frankfurt naar Chennai (10 uur vliegen).img_3878_small

Volgens mij is dit de vijftiende keer dat ik vlieg in mijn leven (1x Noorwegen, 2x Griekenland, 1x Egypte, 1x Israel, 2x Turkye, 1x Nederland,Ā 2x India, 1x Sri Lanka, 2x TsjechiĆ« en 2x naar de UKĀ Ā ).

In het vliegtuig naar drie speelfilms gekeken. “Australia” is echt een top film. Spannend, aangrijpend en een beetje romanisch. Echt een aanrader! Bij aankomst was de lokale tijd (23:45). Meteen dus naar mijn hotel, na een douche genomen te hebben ben ik naar bed gedaan. Wordt vervolgt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *