Maandag 24 januari 2005

img_13741Zeven uur opgestaand. Vandaag beginnen de ski lessen om 10:00. Dus na het ontbijt meteen met de ski lift om hoog gegaan. De rit vanuit het dal (700 meter) duurt 20 minuten dan sta je boven op de planai berg (1850 meter). Aangezien we om 10:00 voor moeten skiien om te laten zijn hoe goed we zijn is het wel even lekker om nog even op te warmen. Na twee keer naar het midden station geskied te zijn was het tijd voor de demostratie. Gelukkig ging het goed en werden Wietske en ik in de zelfde groep ingedeeld.  Tot 12:30 les gehad. Natuurlijk weer de basis oefeningen gedaan.

img_1375

Na lunch zijn we lekker gaan skien in een ander stuk van planai. De ski condities zijn echt top. Gisteravond is er 20 centimeter sneeuw bij gevallen. Het kan dus niet beter. Vandaag is het bewolkt maar het zicht is prima.

Na het avondeten aansluitende de avondsluit gehad. De sfeer zit er goed in. De liederen die we zingen klikken echt prachtig. We kunnen wel een koor beginnen. Hi! Na de bijeenkomst nog een bar bezocht in het centrum van Schladming. Was ook erg gezellig.  Om 22:00 ging ons lampje uit.

img_1376

Morgen wordt het weer een drukke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *