Villa Monica

Tja het wordt traditie. Op de vertrekdag regent het. Dit keer tot 6:00. We hebben tot 10:30 gewacht en toen hebben we toch maar de tenten nat ingepakt.

Vandaag door gereden naar Kroatië (192km). Reis verliep voorspoedig alleen het spitsvignet voor Slovenië kopen was een beetje vaag. Was gestopt bij een benzinepomp in Italië net voor de grens. Hier stond een zeecontainer met een mevrouw er in. Iedereen voor me in de rij werd bang gemaakt dat je van alles nodig heb over de grens. Veiligheidshesjes, reserve lampen voor je auto, gevaren driehoek, verbandtrommel, etc.. de meeste mensen kochten dit allemaal en moesten ca. 90 euro betalen. Ik heb alleen het vignet gekocht, de rest hebben we al in de auto liggen.

Daarna doorgereden naar ons villa op Krk. Bij aankomst (14:30) even gebeld en de code gekregen voor het sleutelhuisje. Het huis is echt super. Het is ca 11x9m. Het bestaat uit twee lagen. Begaande grond heeft een grote woonkamer, keuken, wc, toekomstige slaapkamer (bed staat nog in de verpakking) en een washok. Tweede verdieping heeft drie slaapkamers, twee badkamers en balkon en overal airco. Buiten ligt een prachtige tuin met een prive zwembad 8x4m. Vanuit het huis en tuin heb je prachtig uitzicht over zee.

Na aankomst de tenten meteen uitgerold in de tuin. Wietske heeft zelf nog een was gedraaid. Na het avondeten waren de tenten weer droog en hebben we ze weer opgeborgen in de aanhanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *