Woensdag 26 januari 2005

img_1423

Vandaag begint de dag koud. Vannacht is de temperatuur gezakt tot 25 graden onder de nul. Dus ook de ochtend is extreem koud.

Tijdens het ontbijt worden we gewaarschuwd ons goed aan te kleden vanwege de koud. Ik heb dus maar een extra broek onder mijn skibroek aangetrokken. Dan blijven mijn benen ieder geval lekker warm.

Zoals elke ochtend hebben we weer skiles. We binnen altijd met een gebed op de piste daarna doen we verschillende oefeningen. Vandaag gaan we oefenen om door vers gevallen sneeuw te skiën. Dat valt allemaal niet zo mee. Onze skileraar loodsten ons na een stuk buiten de piste en hier moeten we gaan oefenen. Nou de ene na de ander valt en verdwijnt een halve meter onder de sneeuw. Om dan weer op te staan. Je ski’s weer aan te krijgen en weer verder te skiën ben je wel een paar minuten verder.

img_1426

Al dat vallen is wel een grappig gezicht. Iedereen lijkt op het laatst net een sneeuwpop.  Tijdens de les begon het  licht te sneeuwen waardoor het zicht slechter werd.

Na de middag pauze natuurlijk met een klein groepje verder het gebied verkend. Het planai ski gebied is echt mega groot. Er is +/- 200 kilometer piste. Dus als je wilt kan je elke dag een ander stuk ontdekken. Om 17:00 waren we het zat en zijn we naar ons hotel gegaan.

Na het avondeten en de avondsluiting hebben we nog lekker geborreld in een bar in Schladming. Om 21:00 vielen onze ogen toe en zijn we gauw naar ons hotel gegaan.

img_1427

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *