Vrijdag 28 januari 2005

img_1465De ochtend begint goed. De zon schijnt en er is geen wind. De temperatuur voelt dus ook meteen een stuk minder koud aan. Vandaag is de grootte race dag.┬á Vanavond laat vertrekken we weer naar Nederland maar voordat het zover is hebben we eerst nog een slalom race om te kijken wie het besten binnen elke ski klas is. Ik heb er zin in. ­čść

Natuurlijk eerst ontbeten. Daarna me ski’s van mezelf en van Wietske geprepareerd (waxen) voor de race. ┬á Zo dan gaan we ieder geval lekker snel. Daarna met de lift naar boven en opzoek naar de rest van de groep. Ze stond op de afgesproken plek. Onze skileraren hadden het parcours al uitgezet. De beginners klas mocht als eerste beginnen, daarna volgende elke klas.

img_1467

Het is altijd fantastisch om te zien hoe snel beginners ski├źn oppakken. Aan het begin van deze week konden ze nog niets en nu racen ze vol overgaven naar beneden. Natuurlijk valt er wel eens iemand maar dat maakt niet uit.┬á Ik had nummer 41 dus moest nog een tijdje wachten. Natuurlijk iedereen aangemoedigd. Toen kwam mijn grootte moment. De race liep perfect, geen poortjes gemist en goed de snelheid er in gehouden. Ben benieuwd of ik een prijs heb gewonnen. Vanavond wordt het na het avondeten bekend gemaakt.

img_1470

De rest van de dag vrij geskied. Wietske en ik waren best wel moe. Dus om 15:30 zijn we er mee gestopt. We waren dankbaar dat we niets hebben gebroken deze week. De prijs uitreiking was spannend. Ik had van onze skigroep de tweede snelste tijd. Dus een zilveren plak. ­čść Niet slecht. Na de uitreiking alle spullen gepakt. Het was weer een hele klus om alles in onze koffers te krijgen. Maar het is weer gelukt. Stipt 21:00 zijn we vertrokken richting Nederland. Het bijbelschool personeel zwaaide ons uit. Helaas het zit er weer op, misschien tot volgt jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *