Woensdag 25 maart 2009

img_4028_smallVandaag heb ik er echt zin in. Dus 7:30 opgestaan. Na uitgebreid ontbeten te hebben en het gebruikelijke praatje met de hostes in het restaurant ben ik meteen naar het kantoor gegaan. Ik had gisteren een toegangspas gekregen dus vol goede moet liep ik naar binnen. Maar helaas de pas werkte niet dus moest ik toch weer de bewaking lastig vallen. 🙁

Vanochtend de laatste training sessie gegeven aan het team. Ik heb alle M-PRES plugins in detail behandeld en nog wat handvatten aangereikt hoe ze deze plug-ins kunnen verbeteren. Daarna hebben we de comments die ik op het testplan had doorgesproken en heb ik uiteengezet hoe de roadmap voor beiden productlijnen (M-PRES / CRDB) het komende jaar er uit gaan zien. Ik krijg duidelijk het gevoel dat we op een lijn zitten, dat is dus goed nieuws.

img_4029_smallNa de lunch (pizza) heb ik nog een wandeling gemaakt op het IT park. Je kunt er percies een rondje van een half uur lopen. Gisteren was ik buiten de poort gaan wandelen maar hier is weinig te beleven. Alleen maar een zeer drukke weg, waar je je leven niet zeker bent, en om de paar honderd meter een klein winkeltje.

’s Middag een conferance call gehad met Nederland. De manager van het Indiaase team was erg te spreken hoe de kennisoverdracht verliep. Ik heb het zelfde gevoel.  Morgen is de bedoeling dat er een prototype wordt gedemonsteerd aan mij. Ben erg benieuwd hoe dit er uit gaat zien.

img_4030_smallNa twee extra M-PRES teststraten aangemaakt te hebben zodat het indiaase team de development en test activiteiten kan splitsen was het al weer tijd om op te stappen. De tijd vliegt voorbij. De taxi stond stipt 18:00 voor de deur.  Heeft mijn gezeur van gisteren toch nog wat effect gehad. 🙂

Het is nu 19:15 ik ga me maar eens omkleden en genieten van het avondeten. Daarnet kwam nog de laundry service langs om mijn gewassen kleren terug te brengen. Dus dat is ook weer geregeld 😆

Het avondeten bestond uit een heerlijke visschotel (garnalen en nog twee andere vissoorten) en india’s brood. Aangezien het nog vroeg was heb ik nog wat baantjes getrokken in het zwembad. Tijdens het zwemmen kon ik genieten van vogels die al vliegend water dronken en een prachtige sterrenhemel. Nu is het tijd om te gaan slapen. Word vervolgt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.