Dinsdag 10 september 1996

Vandaag start de “Beter Uit” reis naar Israel en Egypte (Sinai). Ik had met wat vrienden afgesproken op Schiphol. Ik was zoals gewoonlijk ruim op tijd. De reisleider “Jan Herman” was al aanwezig dus ik ontving meteen mijn vliegtuigticket. Na een half uur was de groep compleet en hebben we onze koffers ingechecked. Na de douane ben ik meteen doorgelopen naar de vertrekpier. Onze vlucht met Air Holland vertrok precies op tijd en na 4,5 uur vliegen landen we op Tel Aviv. Na aankomst reden we naar het noorden en kwamen tegen de avond aan in Tiberias aan de oevers van het Meer van Galilea voor de overnachting. Na het avondeten nog gezellig wat gedronken en daarna naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *