Zondag 13 juli 2008

img_2665Terug vlucht verliep helaas ook weer moeizaam. Aangezien mijn eerste vlucht van Trivandrum naar Mumbai twee uur vertraagd was, miste ik op 5  minuten na mijn vlucht naar Amsterdam. Hierdoor was ik genoodzaakt om 24 uur te wachten in Mumbai voordat de volgende vlucht (maandag ochtend) vertrok.  Heb dus maar een hotel midden in de nacht geregeld 02:00, uitgeslapen tot 12:00 en de rest van de middag en nacht op het vliegveld in Mumbai gewacht.

Gelukkig vertrok de KLM vlucht stipt 02:00 en was ik al met al 12:00 weer in Nederland. Daarna gelijk terug naar mijn familie. Iedereen was weer erg blij dat ik thuis was. De hele reis was een prachtige belevenis die ik niet snel zal vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *